Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

DISKUSIA: Pohánkové fašírky

Na Gold masle opražíme na drobno pokrájanú cibuľu do sklovita, pridáme opláchnutú pohánku, opražíme, zalejeme vriacou vodou, osolíme a uvaríme na hustú kašu. Necháme vychladnúť.

« Späť na recept

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
chamfort
11.6.2015 12:43 | |
+6 -4
Reagovať
Práve sú ukončené aj zjedené musím uznať že maso mi tam nechýbalo ,sú výborné.Vďaka za recept :3 :3
BlazenaSadovska
11.6.2015 13:01 | |
+5 -1
niet za čo, som rada, že Vám chutili (y)
haddaway
23.12.2016 12:40 | |
+6 -4
Reagovať
Čítala som o zdravých účinkoch pohánky http://biostrava.zarucene.sk/preco-je-pohanka-zdrava/ Do receptov dávate lúpanú pohánku alebo radšej nelúpanú naklíčenú ?
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.