Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Segedínsky guľáš

Na oleji osmažíme trochu rasce. Keď začne voňať, tak pridáme nakrájanú cibuľku. Pridáme umyté a na kocky nakrájané mäso. Restujeme, pokiaľ sa mäsko nezatiahne. Pridáme čierne mleté korenie a červenú papriku. Zalejeme vodou tak aby bolo ponorené mäso, a osolíme. Takto varíme dovtedy, pokiaľ nie je mäso polomäkké. Pridáme kyslú kapustu a varíme do mäkka. Keď už je všetko mäkké, tak guláš zahustíme zátrepkou z hladkej múky a pridáme smotanu. Krátko povaríme, a ak by bola kapusta moc kyslá, môžete na zjemnenie pridať trochu cukru. Podávame s knedľou.

Celkom 1 príspevok

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Ludmila209
27.1.2014 21:27 | |
+4 -7
Reagovať
to je vyborne jedlo aj u nas sa hned zje ,ja dam k mäsku aj myličky pretlak paradajkovy a zahustim polohrubou mukou nie je taka tažka na žaludok a už zahustuje s pol. mukou mamka a chvali si to