Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Jelení steak na šípkach

Do vody namočíme šípky asi na 2 hodiny, potom scedíme, odstránime stopky, rozpolíme a vyberieme z nich semienka. Pripravíme 350ml vody s citrónovou šťavou a šípky v nej varíme asi 10 minút. Potom ich prelisujeme, zahustíme škrobovou múčkou a dochutíme troškou cukru. Mäso odblaníme, umyjeme a nakrájame na plátky. Naklepeme ich, osolíme, okoreníme a obalíme v múke. Mäso opečieme na oleji asi 5 minút, pridáme k nemu nakrájanú cibuľu, šampiňóny a ešte 5 minút opekáme. Takto pripravené steaky podávame s omáčkou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k tomuto článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať