Pridať recept
Celkom 3 príspevky

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
amanitka
23.4.2014 15:19 | |
+42 -2
Reagovať
Dobrý recept, miliónkrát robený ale! :3 Nebabrite sa s varením Eidamu! Kúpte si plátkový, alebo si ho nechajte nakrájať v obchode na plátky (množstvo 400 gramov postačuje) a pekne si ho poukladajte na plech, na ktorý dáte papier na pečenie. Plátky ukladajte tak, aby sa vždy okrajmi cca 5 mm prekrývali. Na jeden plech vyjde asi 20 plátkov syra. Dajte ho na chvíľu 3-5 minút do vyhriatej rúry upiecť len kým sa tie okraje syra zlepia, potom ho vyberte, nechajte chvíľočku vychladnúť a šupnite na to tú plnku a zatočte ho do rolády. Je to rýchlejšie, nemusíte sa kašlať s varením Eidamu, ani sa vám nezgrcne keď je starší a ani nepotrhá pri vaľkaní a máte pokoj. Ušetríte si čas aj nervy. Vyskúšajte a budete nadšení. Tento zlepšovák nemám z vlastnej hlavy, ale počula som ho v akomsi českom rádiu.
dzina11
5.5.2015 20:49 | |
+6 -3
Reagovať
Dá sa aj tak ale už je to iná chuť ten varený je určite lepší...........
dorisa
5.5.2015 21:03 | |
+1 -1
Reagovať
ja som nejedla ten nevarený, ale klasika je klasika ale , keď si niekto chce zľahčiť robotu a bojí sa možno , že sa mi syr nerozvaľká, nemám nič proti tomu.