Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Tvarohové pagáčiky

Múku, tvaroh,maslo (margarín) a soľ poriadne vymiesime a vypracujeme cesto. Necháme ho v chlade odpočinúť. Na pomúčenej doske vyvaľkáme asi na pol centimetra. Na plech dáme papier na pečenie. Malou formou vykrajujeme pagáčiky. Uložíme na plech, potrieme rozšľahaným vajíčkom a môžeme ozdobiť podľa možností (rasca, vegeta, mak). Pečieme vo vyhriatej rúre 15 minút pri teplote 180 stupňov. Boli výborné aj na druhý deň.

Celkom 2 príspevky

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Anonymný nick
28.12.2013 20:56 | |
+6 -2
Reagovať
Zvyknem tiež robiť, ale dávam HERU a aj kypriaci prášok do pečiva, krásne napuchnú. Pred pečením potriem vajcom, a je možné ozdobiť vlašským orechom. Sú mňam mňam (y)
dorisa
28.12.2013 21:08 | |
+5 -1
dakujem za radu :O