DISKUSIA: Mokka oválky
Z múky, margarínu, práškového cukru, pomletej kávy, vajca a vanilkového cukru zamiesime na doske cesto a necháme ho na chladnom mieste hodinu odpočívať. Na pomúčenej doske cesto vyvaľkáme na hrúbku asi 3 mm a oválnou formičkou povykrajujeme oválky ( alebo okrúhlou formičkou kolieska ) , poukladáme na plech a upečieme. Upečené a vychladnuté oválky spojíme kávovou plnkou, polejeme kávovou polevou a na vrch každého oválku môžeme pridať čokoládovú polevu.
Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k tomuto článku.
Podobné recepty
Ďalšie recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick