Pridať recept
Celkom 37 príspevkov

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
dorisa
31.3.2014 15:59 | |
+49 -36
Reagovať
Blahoželám k výhre, krásny bochník. 3:)
Ingova
31.3.2014 17:45 | |
+21 -8
Ďakujem
maja.valkova
24.4.2014 18:36 | |
+31 -9
Reagovať
Fakt super chlebik (y)
Anonymný nick
8.5.2014 08:15 | |
+0 -0
Reagovať
chlebíček vyzerá fantasticky krásna práca určite si ho tiež upečiem
zuzanabahikova
10.6.2014 19:56 | |
+0 -6
Reagovať
(n)
Anonymný nick
11.6.2014 07:33 | |
+2 -1
Reagovať
len bacha na žlčník!! :/
BJuhasova
7.9.2014 07:59 | |
+0 -1
Reagovať
Prave ho skusam len sa mi to cesto zda riedke.Uvidime,co z toho bude :?
Ingova
7.9.2014 19:40 | |
+0 -0
Reagovať
BJuhasova Cesto je riedke ale chlieb by mal byť dobrý . Napíšte aký bol.
jouec
11.9.2014 09:57 | |
+6 -2
Reagovať
nevysiel,musim povedat ze po rozkrojeni bol v strede surovy,postup som dodrzal presne ako je napisane,ked sa stala chyba?
Ingova
11.9.2014 13:26 | |
+1 -0
Reagovať
No som prekvapená , ja ho robiem a vždy je dobrý, mali ste dobre zohriatu rúru aj hrniec?
Ingova
11.9.2014 13:27 | |
+0 -1
Reagovať
chcem sa spýtať či ste náhodou nepiekli v plynovej rúre aj to by mohlo byť chyba.
jouec
13.9.2014 08:22 | |
+1 -1
Aj rura bola rozohriata a aj hrniec. A piekol sa v elektrickej. Inak sme vsetko dodrzali podla postupu...
Anonymný nick
11.5.2015 13:31 | |
+3 -0
Ja ho uz siesty krat peciem v plynovej a je mnam krasny treba ruru dat tak na tristvrte a po odokryti len 5min
Anonymný nick
11.5.2015 13:33 | |
+0 -2
kuk moj prispevok
BJuhasova
11.9.2014 18:09 | |
+0 -1
Reagovať
nepodaril sa,cesto bolo riedke a asi ta teplota nebola dobra.Mam el.ruru ale nema ventilator-to je otras.
1_invalid_1
10.3.2016 20:52 | |
+0 -1
To nevadi,ze je riedke cesto a ventilator tiez neni potrebny,ja ho peciem,az kym neni krasny,dozlata v malej,takej mini rure,tam sa mi najlepsie upecie,ale vo velkej misim odokryt a dopiect
kitten05
9.10.2014 11:12 | |
+3 -1
Reagovať
ja som ho piekla už dvakrat a prišla som na problémy o ktorých píšete, krat prvý krat som mala šalku 2 dcl tak je to v poriadku a bol bochnik menší, chcela som vačší, tak som dala šalku 2,5 dcl a vykysol vačší, len pri pečení bol v strede surový, tak som ho nechala piecť zakrytý dlhšie o 10 min, a došiel pekne, odkryla som ho potom už len na 10 min. a je výborný...
Ingova
9.10.2014 12:44 | |
+3 -0
Reagovať
našla som video kde si možete pozrieť ako sa ten chlieb robí, jasné je že rúry rovnako nepečú a záleží aj od múky sú rozny výrobcovia. Mne sa zatial stále podarilo, skúste znížiť teplotu a trochu dlhšie piecť. Nech sa vám darí http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/na-vasi-strane/lada-hruska-vari-levne-a-chutne-upecte-si-v­lastni-chleba-za-12-kc.html
Anonymný nick
10.1.2015 15:17 | |
+4 -7
Reagovať
Chlebík je výborný, chutný, chrumkavý.....ja som použila šálku veľkosti 2,5 dl a teplotu a dĺžku pečenia som si prispôsobila podľa mojej rúry ... Prvých 30 minút zakryté pri 230 stupňoch, potom som stiahla na 200 stupňov, odkryla a piekla ďalších 30 minút.
Ingova
11.1.2015 12:07 | |
+3 -0
super som rada že vám chutil a vydaril sa
suriko3
30.1.2015 19:22 | |
+2 -1
Reagovať
Idem ho robiť, zajtra sa ozvem. :)
Anonymný nick
28.3.2015 22:05 | |
+1 -1
Reagovať
Prosim vas chlebik mi ostal taky vlhky, vlacny....je dopeceny....neviem ci to tak ma byt alebo som urobila niekde chybu Dakujem
Ingova
31.3.2015 11:56 | |
+0 -1
Neviem kde ste, urobili chybu ale treba ho nechať dobre vykysnúť tých 14 hodín,nesmie sa miesiť ako normálne, cesto je také redšie nie tuhé, skúste zmeniť značku droždia a nech nie je po záruke. Aj každá rúra ináč pečie, niekto pečeie na 220 a niekto na 200 .Hrniec alebo nádoba čo v nej pečiete musí byť 30 minúť v rúre pred pečením. Niekedy treba aj inú značku múky , ani tie nie sú všetky rovnaké. Zatiaľ tolko. držím palce aby vám to druhýkrát vyšlo. Recept je určite dobrý vela ludí to robilo a vyšiel vždy, ja ho robievam zatial sa mi nepokazil nikdy.
TRINITY246
12.4.2015 10:44 | |
+1 -2
Reagovať
Dobry den chcela by som skusit chlebik ale ked ma kysnut 12 hodin to na teplom mieste ci v chlade lebo sa bojim ze ked necham pri izbovej teplote tak vykysne do rana ...:)
Ingova
14.4.2015 20:38 | |
+0 -2
Ja som nechala chlebík v kuchyni zakrytý len v izbovej teplote.
Anonymný nick
29.5.2015 20:01 | |
+1 -1
Reagovať
Chlebík je fantastický. Od kedy som ho skúsila 1. krát, tak sa ho neviem dopiecť. Pečiem vždy dva bochníky. Jeden pre nás a jeden pre rodičov. Trocha som si recept upravila čo sa týka múky a rúry, ale to je detail. Veľmi pekne ďakujem za recept! <3
Ingova
31.5.2015 11:20 | |
+4 -1
som veľmi rada že vám chutí
plichtaeva
22.7.2015 12:27 | |
+10 -2
Reagovať
Recept vyskusany,takto sa mi podaril... :O
Ingova
22.7.2015 18:12 | |
+8 -3
krásny, dúfam že aj chutil
danielabri
17.1.2016 19:03 | |
+3 -4
Reagovať
krasny je .. mohla by som pouzit inu muku, celozrnnu..spaldlovu..??
misulik121
11.2.2016 13:14 | |
+0 -1
Dnes som robila chlebík zo špaldovej múky a vydaril sa :) celozrnnú by som ja na chlebík nedávala, nakoľko tá je hrubšia