Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Osviežujúci kiwi zákusok so želatínou

Najskôr si vymiešame celé vajíčka, pridáme 2 lyžice oleja, postupne pridávame múku s práškom do pečiva, potom cukor a ak sa nám to zdá husté pridávame mlieko. Cesto vylejeme na plech a rozotrieme. Dáme piecť asi 20 minút pri 170° C. Keď je cesto upečené, vyberieme ho a necháme vychladnúť. Krém: Do misy dáme kyslú smotanu, vanilkový cukor + práškový cukor a vymiešame. Vyšlaháme si šlahačku, pridáme do misy a z ľahka premiešame. Pripravený krém rozotrieme na cesto. Kiwi nakrájame a rovnomerne rozložíme na krém. želatína: Želatínu pripravíme podľa návodu na obale a mierne vychladnutú ju vylejeme na zákusok. Dáme stuhnúť do chladničky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k tomuto článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať