Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

DISKUSIA: Teľacie dusené na hríboch

Naklepané rezne na okrajoch narežeme, opečieme na masti, pridáme pokrájanú cibuľu, spolu popražíme, pridáme umyté hríby, soľ, rascu, podlejeme vodou a dusíme. Udusené rezne zaprášime múkou a podusíme. Podávame s hranolkami.

« Späť na recept

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k tomuto článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
  • «
  • 1
  • »
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.