Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Kokosový koláč Rafaelo

Pripravíme si cesto zo všetkých prísad naň určených. Pripravené cesto nalejem na plech a hneď na vrch cesta ešte pred upečením dáme posýpku. Pečieme a po upečení ešte za horúca nalejeme na koláč smotanu, ktorú sme pred tým vyšľahali. Po vychladnutí môžeme poliať trochou čokolády.

Celkom 7 príspevkov

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Tanita386
28.3.2013 20:01 | |
+13 -3
Reagovať
postup prípravy sa mi zdá dosť zmetený.Ako dlho sa pečie, pri akej teplote?
Anonymný nick
10.10.2013 19:31 | |
+0 -2
Reagovať
tento koláč som už robila ..je vynikajúci a úplne jednoduchy :P
aleana
20.10.2013 15:09 | |
+17 -5
Reagovať
Ako sa da naliat vyslahana smotana?
Anonymný nick
21.10.2013 15:31 | |
+6 -3
no stou smotanov je to tak že sa nešlahá iba sa tam vyleje na horúci kolač ja som dala 2ks A KOLAČ BOL VYNIKAJÚCI
Anonymný nick
10.12.2013 09:55 | |
+6 -3
samozrejme ze to je blbost, 33 percentna smotana (na slahanie) sa nema slahat ale sa nou poleje len vrch kolaca ... cele je to nejak zmeteno napisane aj my ho robime doma ale trosku inak, a neviem ci az dve smotany nedavame... len sa horsie pecie ebo kedze je kokos navrchu neni videt cesto pod nim :) tak az kym "nezruzovie" nechyti taku do zlatava farbu :D treba pozerat :3
Anonymný nick
21.10.2013 15:29 | |
+6 -2
Reagovať
ahojky to je blbost stou smotanov netreba ju šlahat ale len vyliat na horúci koláč,ja som davala 2somtany na šlahanie 33% a kolač bol vynikajúci
Stella1973
30.12.2013 13:38 | |
+8 -3
Reagovať
ale na obrazku nie je ten kolac. vyzera uplne inak. jedine, ze by bol nakrajany a nanovo obaleny v kokose, ale tak dokonale to nebude. poznam ho, je dobry, robievame ho.