Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Želatínový zákusok

Cesto: Žĺtky vymiešame s prášk.cukrom a štipkou soli. Postupne pridávame olej a mlieko, na záver múku zmiešanú s kypriacim práškom a tuhý sneh z bielkov. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a upečieme pri 200°C do ružova. Upečené cesto necháme vychladnúť.

Celkom 2 príspevky

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
N.ada
21.4.2014 20:58 | |
+28 -9
Reagovať
do cesta ešte 300g polohrubej múky!
Jana.Gaalova
7.2.2018 13:04 | |
+19 -1
Reagovať
Ked tá želatínová poleva je takmer vychladnutá, dá sa ešte naliať na zákusok? Nebude už stuhnutá?