Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Domáce syrové nite

Hotovú syrovu hrudku necháme na kuchynskej linke 24 hodín nakysnut:-) Syr si nakrajame na cca 1 cm hrube plátky. Idealna velkost je cca 5 cm na nejakych 5 az 6 cm.

Celkom 7 príspevkov

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
bavema
29.4.2014 13:43 | |
+12 -3
Reagovať
A ako si vyrobit domacu syrovu hrudku? 8:|
Vendelincok
30.4.2014 10:46 | |
+2 -3
takto: http://dobruchut.azet.sk/recept/29946/syrova-hrudka-so-zakysankou/ http://dobruchut.azet.sk/recept/3480/fotorecept-domaci-kozi-syr/
diabambulka
30.4.2014 21:00 | |
+1 -1
Domnievam z troch litrov mlieka z milionárom zakysanky a syridla, ak som nepridala recept, pridám ho, idem sa hneď pozrieť:-)
diabambulka
30.4.2014 21:02 | |
+1 -1
Áno je tu:-) http://dobruchut.azet.sk/recept/29946/syrova-hrudka-so-zakysankou/
diabambulka
30.4.2014 21:02 | |
+4 -1
Tu je... http://dobruchut.azet.sk/recept/29946/syrova-hrudka-so-zakysankou/
bavema
2.5.2014 20:50 | |
+0 -1
Reagovať
Dakujem, este musim zistit, kde tu v UK zozeniem syridlo, hlavne pod akym nazvom, ak vobec zzozeniem a idem na to. Milujem nite.
diabambulka
18.5.2014 21:41 | |
+3 -1
Cez internet kúpite v pohode:-) :)