DISKUSIA: Domáce syrové nite
Hotovú syrovu hrudku necháme na kuchynskej linke 24 hodín nakysnut:-) Syr si nakrajame na cca 1 cm hrube plátky. Idealna velkost je cca 5 cm na nejakych 5 az 6 cm.
Celkom
7 príspevkov
Zoradiť:
od najstarších
| od najnovších
takto:
http://dobruchut.azet.sk/recept/29946/syrova-hrudka-so-zakysankou/
http://dobruchut.azet.sk/recept/3480/fotorecept-domaci-kozi-syr/
Domnievam z troch litrov mlieka z milionárom zakysanky a syridla, ak som nepridala recept, pridám ho, idem sa hneď pozrieť:-)
Dakujem, este musim zistit, kde tu v UK zozeniem syridlo, hlavne pod akym nazvom, ak vobec zzozeniem a idem na to. Milujem nite.
Podobné recepty
Ďalšie recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
diabambulka