Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Domáci chlieb, treba vyskúšať, je skvelý

postup je veľmi jednoduchý. Všetko dáme do vačšej nádoby.. múku, vodu, soľ, droždie ( kto chce može si pridať bylinky, semiačka.. ja osobne dávam celú rascu) IBA ZAMIEŠAME aby sa nám to spojilo..( výhoda je, že sa to nemusí miesiť..nie že nemusi ale NESMIE:))

Celkom 10 príspevkov

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Anonymný nick
12.5.2014 13:16 | |
+17 -22
Reagovať
V recepte ste mi zle uviedli.. ide tam 1 1/2 hrnceka vody.. (jeden a pol)
Anonymný nick
20.5.2014 05:34 | |
+13 -1
Reagovať
Na koľko stupňov sa pečie chlebík? :3
Anonymný nick
20.5.2014 16:56 | |
+10 -4
Reagovať
230°C ked je pekac zatvoreny..po otvoreni stiahnem na 200°C...taku dolezitu informaciu som tam zabudla dat:) ospravedlnujem sa...aj pekac hahriat pri tej istej teplote
Anonymný nick
30.5.2014 21:32 | |
+3 -0
Reagovať
Dělávám ho často, bílou mouku míchám se žitnou (ražnou) a špaldovou moukou . Občas přidám ořechy. Semínka dávám nejčasrěji, ale i se sušenými rajčaty v olivovém oleji nebo s olivami - nejlépe současně - jde velmi dobře "na odbyt". Tady jeden vzorek
Anonymný nick
2.6.2014 07:53 | |
+1 -0
Nemate ho prosim odfoteny aj prerezany?? Je taky deravy aj z tmavej muky?? Aj u nas sa po nom len tak zaprasi:) na mojej stranke ma fb dobrotky zo zahradky sa mozete s nami podelit o vas recept ak budete mat zaujem:)
Anonymný nick
10.6.2014 22:47 | |
+3 -0
Reagovať
miruszka007 - bohužel, nemám. Ale díry nejsou tak velké, jako v pšeničném, chléb je trochu těžší. A to my právě rádi.
elena21
5.4.2015 19:21 | |
+4 -1
Reagovať
Vyzera super, skusala som viackrat, ale taky pekny som neupiekla nikdy. Mozno tym, ze som misu nenahriala. Len ta misa je jenska, nie janska. Podla nemeckeho mesta Jena, kde sa tieto misy zacali vyrabat. To len tak pre info ...
lupaky-agapy
16.7.2015 16:28 | |
+28 -32
Reagovať
ten chlieb je otrasny (n)
moni423
13.8.2015 10:36 | |
+32 -16
Reagovať
Škoda surovín nedal sa jest (n)
irenka.s
22.2.2016 15:53 | |
+33 -5
Reagovať
je výborný,stále ho pečiem,pridávam aj rascu,alebo lanove či slnečnicové semienka.