DISKUSIA: Falošné steaky
Kare si nakrájame pekne na rezne (asi 1 cm). Prichystáme si klepáčik na mäso, soľ, mleté čierne korenie. Kare, teda už rezne si pekne okorenime osolíme a pekne ich vyklepeme.
Celkom
1 príspevok
Zoradiť:
od najstarších
| od najnovších
Nevyjadrujem sa k ostatnému, ale uvedená gramáž 1 kg čšrstvého mäsa bez kosti na 12 porcií je asi pre škôlkarov. Bežné je (nespomínam reštaurácie) mať aspoň 120 g porciu mäsa (v surovom stave) ale skôr sa používa 150 g na porciu. Tak je toto naozaj pre začínajúce kuchárky, ktoré nemajú prehľad o množstvách. Skúste dať na tanier dospelému mužovi podobnú porciu, ktorú uvádzate, žeby 90 gramov? Ale môže sa "dojesť" chlebom...
Podobné recepty
Ďalšie recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si: