Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Falošné steaky

Kare si nakrájame pekne na rezne (asi 1 cm). Prichystáme si klepáčik na mäso, soľ, mleté čierne korenie. Kare, teda už rezne si pekne okorenime osolíme a pekne ich vyklepeme.

Celkom 1 príspevok

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
rtxr
24.9.2015 16:59 | |
+18 -5
Reagovať
Nevyjadrujem sa k ostatnému, ale uvedená gramáž 1 kg čšrstvého mäsa bez kosti na 12 porcií je asi pre škôlkarov. Bežné je (nespomínam reštaurácie) mať aspoň 120 g porciu mäsa (v surovom stave) ale skôr sa používa 150 g na porciu. Tak je toto naozaj pre začínajúce kuchárky, ktoré nemajú prehľad o množstvách. Skúste dať na tanier dospelému mužovi podobnú porciu, ktorú uvádzate, žeby 90 gramov? Ale môže sa "dojesť" chlebom...