DISKUSIA: Jahodový džem bez cukru
Jahody umyjeme, nasypeme do hrnca a podlejeme troškou vody. Na miernom ohni povaríme približne 15 minút. Pridáme datľový sirup a poriadne premiešame.
Celkom
5 príspevkov
Zoradiť:
od najstarších
| od najnovších
(n) No tak neviem, či je to chutné, hlavne pridaná tá želatina z morských rias, ja si myslím, že klasický uvarený s kryštálovým cukrom je určite chutnejší (y) , však sa ho tam nedá až tak veľa a netreba jahody vôbec podlievať vodou, pustia si šťavy dosť !
určite to je chutné. .a biely cukor vôbec nepoužívam ani trochu. ..alebo nemusí sa dať žiadny cukor - http://www.fitnessguru.sk/recepty/kategoria/ostatne/recept/skutocne-jahodovy-dzem-bez-cukru/
Podobné recepty
Ďalšie recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick