Pridať recept
Celkom 10 príspevkov

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Anonymný nick
21.10.2012 18:44 | |
+13 -1
Reagovať
Tento koláč robievam a je to jeden z najlepších kysnutých koláčov, aké poznám, cesto aj plnka sú vynikajúce !
jasmina066
31.10.2012 10:23 | |
+3 -1
Reagovať
(y)
Anonymný nick
3.11.2012 20:12 | |
+2 -0
Reagovať
Vyskúšala som koláč, ale pudingová plnka - nič moc pre mňa. Obdobné cesto robím aj normálne - čiže ma nesklamalo - len tá plnka. Koláč budem robiť aj ďalej, len plnku upravím radšej podľa seba....:)
Anonymný nick
14.10.2013 18:30 | |
+0 -0
Ahoj mozem ta poprosit o recept plnky, ktoru davas ty? Dik
Anonymný nick
28.11.2012 11:33 | |
+2 -0
Reagovať
Tento tiež vyzerá výborne. :! ukladám si ho.
maria.jelinkova
1.12.2013 15:42 | |
+0 -1
Reagovať
Plnka bude dobrá keď namiesto palmarínu sa použije ,,cera,,(stužený tuk) alebo nutela ale tu treba pred natrním troška ohriať v mikrovlnke aby sa lepšie natierala.
BlazenaSadovska
1.12.2013 17:03 | |
+2 -1
Reagovať
S Cerou som neskúšala, mala som recept s palmarínom, receptov je veľa, každý si môže vybrať podľa svojej chuti.
Anonymný nick
10.11.2014 16:36 | |
+6 -11
Reagovať
Pri akej teplote ste ho piekli :? :) na kolo stupnov? :)
BlazenaSadovska
10.11.2014 18:03 | |
+6 -10
Reagovať
Obyčajne pečiem pri teplote 180°C na mojej rúre, ale každý si pozná tú svoju, asi 20-25 minút. Nech sa Vám vydarí, je výborný, mäkkučký.
BlazenaSadovska
1.2.2022 14:00 | |
+9 -3
Reagovať
Pekný deň, koláčik je naozaj vynikajúci, jemnučké cesto, ktoré vydrží mäkkké aj na druhý deň. Plnku vylepšujem ešte pridaním čokolády do horúceho pudingu, kde sa rozpustí, za občasného miešania a namiesto palmarínu môžete použiť, maslo alebo heru. Výhodou je aj to, že s cestom sa pracuje hneď, nemusíte čakať kým nakysne. Nech sa Vám vydarí.