DISKUSIA: Maďarský guláš s tarhoňou
Cibuľku nakrájame na kocky a opečieme ju na masti, potom pridáme na kocky nakrájanú slaninu a necháme ešte chvíľu smažiť. Mäso nakrájame na kocky, pridáme ho k opraženej cibuľke a slaninke. Potom nasypeme mletú červenú papriku, premiešame a hneď zalejeme vínom.
Celkom
5 príspevkov
Zoradiť:
od najstarších
| od najnovších
hm.
muz_s_vareskou
si hanba muzskemu pokoleniu ...
takou ,,GEBUZINOU,, by som nekrmil ani prasce...
...hanbi sa.
Tiež si myslím, že bujón tam nemá čo robiť - mäso, slanina a zelenina guláš skvele dochutia.
Čas 20 minút sa mi vidí ozaj prikrátky - hovädzie mäso sa musí robiť dlhšie - hlavne vtedy ak ho kúpime nenaležané.
Podobné recepty
Ďalšie recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick