Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Cézar šalát

Rímsky šalát (ak ho nezoženieme použijeme ľadový, ale nie čínsku kapustu ani klasický hlávkový šalát, pretože by sa pod kuracím mäsom zaparil) umyjeme a osušíme. Natrháme ho na menšie kúsky a niekoľko lístkov dáme bokom na ozdobu. Na plátky pokrájame cesnak, dáme ho do misky s olivovým olejom a necháme odstáť 10 - 15 minút.

Celkom 2 príspevky

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
macoBA
27.12.2017 23:26 | |
+56 -22
Reagovať
Nie sardinky ale sardely
clea_z
13.4.2018 20:43 | |
+16 -77
Reagovať
No - a žiadne mäso. To už je len pridaný bonus. Originál šalát je BEZ KURACINY.