DISKUSIA: Sacherova torta
Korpus: Vyšľahajte zvlášť žĺtky a bielky s cukrom. Múku dôkladne preosejte spolu s jemne mletou strúhankou a kakaom. Vyšľahané bielky spojte so žĺtkami a opatrne, ale rýchlo primiešajte múčnu zmes, aby vznikla hladká kompaktná masa. Cesto nalejte do pripravenej tortovej formy a dajte piecť na 170 °C na cca 40 minút. Po upečení nechajte vychladnúť, vykrojte z tortovej formy a dvakrát prekrojte.
Celkom
9 príspevkov
Zoradiť:
od najstarších
| od najnovších
Jedla som ju originál vo Viedni, vo vychýrenej cukrárni pri Schönnbrune. Bola som sklamaná, aj keď nám ju pekne naservírovali s extra porciou šľahačky v mištičke - nechápem, prečo ju včetci tak vychvaľujú- zbytočne vyhodené peniaze!!!
Nadarmo vyhodenych 6 vajicok. Piskota je tvrda ako kamen, Vobec nevyrastla. A to nepeciem prvy krat. P.S. Pozor, aby ste niekomu nerozbili hlavu. Teraz sup do obchodu, kupit vajicka a znova zacat piect :)
bože tak hnusný korpus som ešte nejedla , tvrdý ako kameň a chuť má ako pneumatika zbytočne vyhodené peniaze >:(
POZOR!! Ak idete piecť podľa tohto receptu, zbytočne prídete o suroviny. Cesto je otrasné, neviem ako pani mohla vyjsť takáto torta. Chýba tu veľa informácií a k dobrej torte to ma na míle ďaleko!
Brrr
Podobné recepty
Ďalšie recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Hera