Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Sacherova torta

Korpus: Vyšľahajte zvlášť žĺtky a bielky s cukrom. Múku dôkladne preosejte spolu s jemne mletou strúhankou a kakaom. Vyšľahané bielky spojte so žĺtkami a opatrne, ale rýchlo primiešajte múčnu zmes, aby vznikla hladká kompaktná masa. Cesto nalejte do pripravenej tortovej formy a dajte piecť na 170 °C na cca 40 minút. Po upečení nechajte vychladnúť, vykrojte z tortovej formy a dvakrát prekrojte.

Celkom 9 príspevkov

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Anonymný nick
22.8.2014 11:18 | |
+39 -4
Reagovať
(n) (n) (n) (n) cesto- tuha hmota bez chuti 3:)
vierus1960
29.8.2014 15:03 | |
+24 -4
Jedla som ju originál vo Viedni, vo vychýrenej cukrárni pri Schönnbrune. Bola som sklamaná, aj keď nám ju pekne naservírovali s extra porciou šľahačky v mištičke - nechápem, prečo ju včetci tak vychvaľujú- zbytočne vyhodené peniaze!!!
timkaa222
16.10.2015 13:20 | |
+8 -1
Reagovať
Nadarmo vyhodenych 6 vajicok. Piskota je tvrda ako kamen, Vobec nevyrastla. A to nepeciem prvy krat. P.S. Pozor, aby ste niekomu nerozbili hlavu. Teraz sup do obchodu, kupit vajicka a znova zacat piect :)
timkaa222
16.10.2015 13:22 | |
+0 -2
Pridavam este fotku
Enka72
17.11.2015 16:19 | |
+12 -2
Reagovať
bože tak hnusný korpus som ešte nejedla , tvrdý ako kameň a chuť má ako pneumatika zbytočne vyhodené peniaze >:(
Anonymný nick
17.3.2016 08:23 | |
+9 -2
Reagovať
Malo by tam byť maslo, tuším 200 až 250 gramov...
Anonymný nick
26.11.2016 07:55 | |
+5 -4
Reagovať
Ze ja sprosta som si necitala nazory skor... Tiez to tak dopadlo. A sa mi to na ziactku nezdalo, aj som potom doliala trochu mlieka, a dosypala trochu PdP, ale nezachranilo to. Ach jo.
ruby123
28.4.2018 18:23 | |
+2 -1
Reagovať
POZOR!! Ak idete piecť podľa tohto receptu, zbytočne prídete o suroviny. Cesto je otrasné, neviem ako pani mohla vyjsť takáto torta. Chýba tu veľa informácií a k dobrej torte to ma na míle ďaleko! Brrr
Lýdia41
19.8.2023 10:18 | |
+0 -0
Reagovať
ani nezacinajte,recept je zly,vnikne tuhe cesto ktore aj ked som doriedila mliekom,olejom a praskom do pečiva nebolo dobre.tuhe,musela som korpus poliat uvarenou kavou aby ako tak bol vlacny a použitelny..