DISKUSIA: FOTORECEPT: Nepečený kokosovo-kešu koláč z krupice
Celkom
1 príspevok
Zoradiť:
od najstarších
| od najnovších
Skusila som a je to vyborne,-)len taka otazocka-ta kukuricna kasa by mala mat po uvareni vo vode asi trocha hustejsiu konzistenciu,nie?Ja som ju robila z tej najjemnejsej kru***,po uvareni mala konzistenciu dobru,nie uplne mazlavo riedku a teda myslela som ze po 1-2 dnoch v chladnicke to bude uz take super huste ze sa to bude dat normalne aj krajat nozikom ten kolac...ale zial nie.Takze asi treba urobit ten spodny korpus ozaj dost husty,pridat vela kru*** aby to bolo aj na krajanie a na pekne servirovanie.Teda ak spravne dedukujem:-) ako dosiahnete ten korpus aby sa dal aj krajat? inak chutovo genialne,super ku kave,alebo dobre je k tomu nejake kyslejsie ovocie-napr.ringloty.A este by som odporucila robit korpus o hodne tensi nez tu vrchnu cast
Podobné recepty
Ďalšie recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick