DISKUSIA: Jesenný eintopf s tekvicou Hokkaido
Hokkaido nesupeme!!, len ju dokladne umyjeme. Rozkrojime ju a lyzicou vyskrabeme pavucinovy stred s jadierkami. Nevyhadzujte ho a skuste si uvarit tuto polievku. http://chalupnikovi.com/recepty/?p=2487
Celkom
2 príspevky
Zoradiť:
od najstarších
| od najnovších
Mám otázku, čím sa dá nahradiť zeler? Neznášam ho. A niekomu spôsobuje aj alergické reakcie.
ja dávam papriku, ak mám tak karfiol alebo brokolicu, šampióny a posypávam grilovacím korením, nie mletým korením. Môžete zapekať iba na papieri na pečenie a zeleninu popolievať - mierne olivovým olejom alebo klasickým olejom. Nemusí byť smotana. Pečiem nezakryté 20 min. na 200 stupňov a nakoniec posypem posekanou petržlenovou vňaťou a strúhaným syrom a toto už dám do vypnutej rúry iba rozliať syr po vrchu. Ja zeler nedávam vôbec, lebo mi tiež prekáža jeho aróma. A zemiaky si varím zvlášť vo vode. Ale ak to chcete aj so zemiakmi, tak musíte robiť podľa receptu, lebo tie sa dlho pečú a iba vynecháte zeler. To je celé.
Podobné recepty
Ďalšie recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick