Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Jesenný eintopf s tekvicou Hokkaido

Hokkaido nesupeme!!, len ju dokladne umyjeme. Rozkrojime ju a lyzicou vyskrabeme pavucinovy stred s jadierkami. Nevyhadzujte ho a skuste si uvarit tuto polievku. http://chalupnikovi.com/recepty/?p=2487

Celkom 2 príspevky

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Aldyska
15.10.2016 17:50 | |
+0 -0
Reagovať
Mám otázku, čím sa dá nahradiť zeler? Neznášam ho. A niekomu spôsobuje aj alergické reakcie.
zpapsova
12.10.2017 15:25 | |
+2 -0
ja dávam papriku, ak mám tak karfiol alebo brokolicu, šampióny a posypávam grilovacím korením, nie mletým korením. Môžete zapekať iba na papieri na pečenie a zeleninu popolievať - mierne olivovým olejom alebo klasickým olejom. Nemusí byť smotana. Pečiem nezakryté 20 min. na 200 stupňov a nakoniec posypem posekanou petržlenovou vňaťou a strúhaným syrom a toto už dám do vypnutej rúry iba rozliať syr po vrchu. Ja zeler nedávam vôbec, lebo mi tiež prekáža jeho aróma. A zemiaky si varím zvlášť vo vode. Ale ak to chcete aj so zemiakmi, tak musíte robiť podľa receptu, lebo tie sa dlho pečú a iba vynecháte zeler. To je celé.