DISKUSIA: FOTORECEPT: Jablkový koláč s mrveničkou
Pripravíme si suroviny. Jabĺk použijeme koľko máme 1-2 kg toľko, aby sme minimálne zakryli dno plechu.
Celkom
1 príspevok
Zoradiť:
od najstarších
| od najnovších
Anonymný nick
Tento koláč je super, ale trošku ináč. Jablká posypeme ešte kryštálovým cukrom zmiešaným so škoricou a na to dáme mrveničku - miesto hrubej múky hladká múka a ovsené vločky cca 2 ku 1... a maslo je super normálne, nie hera... ak je trošku tuhejšia a maslovejšia mrvenička, nemá chyby... jabĺčka pustia akoby škoricový karamel a tá mrvenička je ako maslové keksy... mrvenička sa dá aj odhadom, odoka namrviť príp. pred pečením ochutnať a podľa seba osladiť (y) :3
Podobné recepty
Ďalšie recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick