Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

DISKUSIA: Slivkový mrežovník s pudingom

Vo väčšej mise zmiešame múku, kypriaci prášok do pečiva, rastlinný tuk, práškový cukor, vlažné mlieko, vajíčka a štipku soli. Vypracujeme vláčne cesto, z ktorého približne 2/3 rozvaľkáme na pomúčenej doske. Preložíme ho na vymastený a múkou vysypaný okrúhly plech tak, aby zakryl aj okraje.

« Späť na recept

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k tomuto článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.