Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Cestoviny s rýchlou "raw" paprikovou omáčkou

Ak nemáte veľa času na dobré a chutné ľahké jedlo, cestoviny občas padnú dobre. Kým sa uvaria, pripravíte si rýchlu omáčku, ktorá je svieža a jemne pikantná. Cestoviny si robievam doma, ale občas kupujeme aj u Taliana alebo v supermarkete chladené od Giovanni Rana (v sk preklade Ján Žaba). Firmu poznám ešte z Talianska, majú poctivú a dobrú robotu a cestoviny mi od nich veľmi chutia. Samozrejme, že ak treba siahnuť po zdravšej verzii, k dispozícii sú aj špaldové verzie alebo pohánkové, či kamutové. Alebo aj paleo verzia z tekvicovej či gaštanovej múky.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k tomuto článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať