Pridať recept
Celkom 1 príspevok

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
paces73
16.12.2016 17:15 | |
+4 -5
Reagovať
gurmanka: Tomuto hovoríte DIÉTNY sirup? Akýkoľvek cukor (pokiaľ to nie je umelé sladidlo na inej báze ako sacharín) je sacharóza, dextróza, glukóza a galaktóza (v mlieku laktóza)! Už som sa potešil, že niekto myslí aj na nás diabetikov, ale opak je pravdou. Želírovací cukor má presne toľko isto sacharózových jednotiek (SJ) ako normálny cukor, diétny má o pár gramov menej. Ale GRAMOV, nie dekagramov! 10 gramov cukru je 1 SJ, tak aký je rozdiel medzi diétnym a nediétnym želírovacím cukrom? Žiadny, lebo tých pár gramov v globálnom výsledku nič nezaváži! Robíte si z nás diabetikov dobrý deň úmyselne alebo nám škodíte nevedomky? V každom prípade si zmeňte názov!!!