Pridať recept
Celkom 5 príspevkov

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Anonymný nick
1.10.2018 11:21 | |
+34 -66
Reagovať
dobry den do bryndzových halušiek ide polohrubá múka a nie hladká milá pani
pave
7.10.2018 06:50 | |
+88 -20
sú krajiny kde je jeden druh múky a varia iba ňou, osobne tiež preferujem hladkú múku
Lacik426
13.8.2019 18:14 | |
+24 -15
No polohrubá sú lepšie tvrdšie. Ideálne za mňa je mix hladkej a polohrubej.. Krajiny kde nemajú iné múky ako hladkú aj horšie varia viď Anglicko :D..
Dalida551
10.6.2020 22:48 | |
+15 -3
Reagovať
Niekde davaju hladku a hrubu
Anonymný nick
15.3.2022 19:36 | |
+3 -2
Reagovať
Na koľko porcií sa to približne dá rozdeliť?