Pridať recept
Celkom 11 príspevkov

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
tofife3
27.5.2013 07:35 | |
+114 -12
Reagovať
Žiadna hera ani iné umelé rastlinné maslá- dávam jedine klasické maslo! Sú znamenité :-)
pajtas32
1.12.2015 20:27 | |
+46 -13
S masla kolko davate? Tiez by som radsej maslo dala
Anonymný nick
16.12.2015 18:34 | |
+12 -14
Taky přemýlím spíš nad máslem a asi bych ho dala tak jako hery ;)
LenkaPankova
19.12.2019 19:30 | |
+5 -5
Ja pridávam do karamelu tri baličky bielych burizonov jedno salko a pol hery a pol masla tvarujem guľky ešte letné inač sa rozpadajú a nedržia tvar
Anonymný nick
19.12.2016 15:20 | |
+42 -12
Reagovať
Odporúčam postup trochu upraviť. Kým sa cukor karamelizuje, vedľa si treba zohriať salko a v ňom rozpustiť heru. Keď je karamel hotový, vyliať doň zohriate salko s rozpusteným maslom a všetko sa krásne spojí. Žiadne hrčky. Kým keď pridáte studené salko, v horúcom karamelizuje sa stiahne a môžu sa vytvoriť hrčky.
Anonymný nick
19.12.2016 15:50 | |
+67 -24
Reagovať
Jednoznačne celé maslo, nemá chyby.
Anonymný nick
2.11.2017 18:10 | |
+46 -20
Reagovať
Milujeme..... Úplne sa za tým ideme zabiť😍😍😍😍😍
alzbietka199
13.12.2017 16:56 | |
+139 -51
Reagovať
Chcem sa opýtať keď už mám zmes hotovú a aj vychladenú chcem robiť guličky ale nedajú sa mi spraviť lebo sa mi to rozpadá čo mám spraviť ... ďakujem
mishel77777
19.12.2017 16:51 | |
+139 -48
Lebo sa to nemá robiť ked to vychladne ale ešte teple 😀
Jaroslava93
21.12.2020 18:15 | |
+84 -33
Reagovať
Vždy davajte maslo, heru len do cesta keď sa pečie. Budete to jesť Vy. Pre seba to najlepšie. Niekedy bolo maslo drahé. Dnes,je cena skoro rovnaká.
Anonymný nick
5.12.2021 14:39 | |
+30 -32
Reagovať
V recepte je prilis vela hery. Dajte polovicu aj menej. Staci 80 g. Alebo o balik viac burizonov. Inak to nezatuhne a gulicky sa budu rozpadavat.