DISKUSIA: Mandarínková torta Kilimandžáro
V mise zmiešame sypké suroviny: múku, prášok do pečiva, solamyl, kakao. Žĺtky, cukor, maslo, vymiešame dopenista. Pridáme zmiešané sypké suroviny. Bielky vyšľaháme so štipkou soli na tuhú penu a jemne zamiešame do žĺtkovej zmesi. Vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy o priemere 24 cm a upečieme.
Celkom
3 príspevky
Zoradiť:
od najstarších
| od najnovších
Vôbec nie je náročná, ak viete robiť so želatínou, môžete si pripraviť plnku podľa svojej chuti, nemusí byť tvarohová. Len musí byť stuhnutá.
Podobné recepty
Ďalšie recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
BlazenaSadovska