Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

DISKUSIA: Bravčové na víne s polentou

Do hrnca nalejeme vodu, pridáme soľ,maslo a kukuričnú krupicu. Zmes privedieme k varu a na miernom ohni varíme do zhustnutia cca 10 minút. Výsledkom bude hustá kaša, ktorú natrieme do menšieho plechu, ktorý sme vystlali papierom na pečenie. Na 5 minút ju hodíme do rúry pod gril a nakrájame na menšie kúsky.

« Späť na recept

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k tomuto článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
  • «
  • 1
  • »
Vybrali sme pre vás
Základný kurací
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Opakovanie je matka múdrosti. Preto sme tu s krátkym videom, v ktorom si zopakujeme ako pripraviť všeliek známy tiež...
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...