Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

DISKUSIA: Bravčové na víne s polentou

Do hrnca nalejeme vodu, pridáme soľ,maslo a kukuričnú krupicu. Zmes privedieme k varu a na miernom ohni varíme do zhustnutia cca 10 minút. Výsledkom bude hustá kaša, ktorú natrieme do menšieho plechu, ktorý sme vystlali papierom na pečenie. Na 5 minút ju hodíme do rúry pod gril a nakrájame na menšie kúsky.

« Späť na recept

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k tomuto článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
  • «
  • 1
  • »
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.