Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Zeleninová polievka s quinoa

Polievky sa dajú urobiť z hocičoho. Napríklad táto vznikla tesne pred veľkým nákupom zeleniny, aby sme minuli zvyšok zásob. Deti zjedia polievky hocikedy aj ráno aj večer pred spánkom namiesto kaše. Presne takáto redšia nám zachutila v posledné letné dni, keď sa trošku ochladilo, no oči si zažiadali pestrosť a farbičky na tanieri. Polievka vyzerá slávnostne a náklady na ňu boli naozaj minimálne. Pri varených polievkach je výhodou, že môžete kombinovať a dokladať do hrnca zeleninu počas varenia. Niektorá je lepšia uvarená domäkka, inej stačí len prehriatie. Mrkva ma veľa spôsobov. Keďže odovzdáva veľa aj ako surová aj varená, jej benefity sa dajú spojiť práve kombináciou uvarenia v základe polievky a pri odstavení horúcej len jemným dostrúhaním surovej. Podobne môžete upraviť kaleráb alebo kvaku či cviklu s batatom.

Celkom 1 príspevok

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
sbs.rock
29.6.2018 21:37 | |
+8 -2
Reagovať
Že quinoa a kristusat! Je to obyčajný burinovy mrlik čílsky ktorý rastie vysoko v horách Peru a Bolivii,má hnusný chuť a keďže rastie (len!!) vysoko v horách na riedkom vzduchu jeho výživné hodnoty sú minimálne,,domáci to nezeru,ale hlupim európanom natrubia do hláv všelijaké hovadiny-len aby čosi získali z buriny,ktorá im ničí aj tak dosť chudobnú,kamenistu pôdu,,,