Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Krkovička s kyslou kapustou

Na kocky pokrájanú slaninu zahrejeme do skleného lesku. Na nej prudko osmažíme naklepané a osolené rezne z krkovičky. Ihneď ich vyberieme a osmažíme na drobno pokrájanú cibuľu. Posypeme paprikou, osolíme, pridáme kečup, roztlačený cesnak a vložíme do tlakového hrnca. Na to dáme pokrájanú kyslú kapustu a rascu. Keď je kapusta veľmi kyslá, najprv ju premyjeme. Na vrch položíme mäso, môžeme vylepšiť na kolieska pokrájanou klobáskou. Zalejeme malým množstvom vody a varíme tak 25 minút.

Celkom 1 príspevok

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
JankoZahoransky
11.2.2019 20:01 | |
+0 -4
Reagovať
Zabudlo sa na niečo dôležité,na hríby,či už sušené alebo svieže,a to tak že to nevylepšíme len klobáskou ale aj hríbmy,alebo hubamy.Rozdiel medzi hubamy a hríbamy je,ale nepodstatný.