Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Halušky s hokkaidom „nakyslo“

Jedlo z tohto receptu si môžeme vychutnať po celý rok, ale najviac chutí v zime. Pre jeho teplé farby pripomína slnečnú jeseň, pre chuť zas potrebné vitamíny , ktoré v zimných chvíľach všetci potrebujeme. My takéto doma máme radi. Huby, ktoré sme dostali na Vianoce od rodičov, míňame práve na takéto lahôdky. Deťom však pripravujem kapustové hokkaido zvlášť, lebo jedna huby ešte nemôže a druhá, staršia ich moc v láske nemá. Dajú sa však primiešať dodatočne. Halušky tradične robím už vo vitamixe, pripravím liate cesto zo zemiaku, múky špaldovej a soli s vodou. Keď máme, pridáme špenát, medvedí cesnak, kurkumu, alebo niečo, čo ich výrazne zafarbí a na tanieri dokreslí pestrú paletu. Ak sú správne dochutené, stačí k nim primiešať kúsok masla alebo kokosového tuku a ani nič viac netreba. Ale mali sme kúsok hokkaida, trochu kyslej kapusty a huby. Tak, ideme na to 😊.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k tomuto článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať