Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Pikantná polievka z tekvice hokkaido s kokosovým mliekom

Pikantné mám rada. Nie štipľavé, ale mierne pikantné. Také, čo sa jemne rozpáli na jazyku, no cítiť cez túto chuť aj chuť zvyšných ingrediencií. Zachutila mi sladko- pikantná polievka. Našla som kajenskú papriku, kokosové bio mlieko, pár lístkov kari, slamihu italskú, koriander, a kúpila pak choi a tekvicu. Znie to medzinárodne, aby som pridala aj čosi domáceho, pripravila som si na chrúmanie počas varenia jadierka tekvice zo Senca.

Deti majú radšej husté polievky, z redších „lenšlížikovúmaminka“ 😊. Takúto nezvyčajnú som si navarila pre seba, decká dojedali šošovicu zo včera. Niekedy mám pocit, že šošovicovú môžem variť každý týždeň aj dvakrát. Veľmi ju majú rady. Tiež mám na ňu recept na dobruchut.sk😊

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k tomuto článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať