Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Zemiakový šalát

Zemiaky v šupke dáme variť. Vodu osolíme. Keď sú uvarené, ošúpeme ich. Následne ich pretlačíme cez sitko s hrubými mrežami.

Celkom 2 príspevky

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Anonymný nick
16.1.2019 15:30 | |
+3 -4
Reagovať
Tento šalát robíme pravidelne na Vianoce. Trocha ho vylepšujeme tak, že jemne pokrájanú cibuľu zalejeme v malom kastróli nálevom z vody,bieleho vínneho octu, trochou cukru a soli. Dáme ho tak, aby preahoval vrstvu cibule tak o pol cm. Uvedieme do varu a odstavíme. Do šalátu pridávame po vychladnutí.
Anonymný nick
16.1.2019 15:31 | |
+3 -2
P.S. Je možné použiť aj jablčný ocot. Klasický kvasný je priliš ostrý.