Pridať recept
Celkom 3 príspevky

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
malecovamaria
30.3.2014 09:44 | |
+22 -4
Reagovať
Ano tiež ju varím týmto spôsobom len chcem uviesť presný pomer ak je gramáš pol kilová slovenskéj ryže- tak ked je osmažená zalejem ju 6dcl,teplej vody- pomiešam a s tíšim plameň na minimum občas premiešam .Dobrú chuť
ANDRJU
27.8.2014 07:55 | |
+30 -3
Reagovať
No to mi je ale presnýý recept!! Autorka by asi s kuchárskou knihou nepochodila. (Koľkogramový balížek ryže?? Prečo až liter vody??? A Varenie klasickej ryže sa dá robiť asi na 5 spôsobov, tak ktorý má autorka namysli????) Idem pozrieť iný recept, díky.
Anonymný nick
15.10.2015 00:53 | |
+12 -6
Reagovať
Preco bezvajecna ?! Povodna je vajecna a najlepsia, to nas len korporacie vlastniace potravinarsky priemysel oj*buju a okradaju s bezvajecnymi cestovinami !!!!