Pridať recept
Celkom 17 príspevkov

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Anonymný nick
19.2.2013 18:51 | |
+27 -0
Reagovať
vyborne sisky:)
Anonymný nick
1.3.2013 15:54 | |
+23 -0
Reagovať
Minulý týždeň som ich skúšala upiecť a jedným slovom : úúúúúžasnééé (y) (y) Plnila som ich tvarohom a i na druhý deň boli super :P mňamiky ;)
opal8
2.3.2013 14:51 | |
+32 -0
Reagovať
to je niečo pre mňa! milujem šišky, len vyprážané na mňa moc mastné - toto vyzerá na dietnejší recept :-))))!
Anonymný nick
20.3.2013 12:00 | |
+6 -0
Reagovať
mne sa ten tanier paci :-)
Anonymný nick
1.4.2013 16:33 | |
+2 -0
To mi kúpil môj miláčik celú súpravu :P
15miska16
30.5.2013 15:25 | |
+0 -1
Reagovať
ako ste to urobili aby nevytiekol ten džem??? mala som ich presne jak na tomto obrázku stlačene a ptm som to trošku ešte aj do guľôčky ako keby dávala a ani to nepomohlo... ale inak sú veľmi chutné :) trošku iné ako šiška kúpená v obchode :3
Anonymný nick
30.1.2014 23:01 | |
+5 -1
ak dobre vidím, je okolo lekváru potreté vajíčkom?
ginoge
28.1.2014 14:47 | |
+0 -8
Reagovať
no dobre ale nepišete že čo ste dali na plech ked dobre vidin na plechu je mastny papier neje to celkovi recept (n)
Anonymný nick
30.1.2014 19:56 | |
+9 -2
Čo nieje na ňom kompletné? Že som nenapísala "na plech treba dať mastný papier?" Myslím, že s tých fotiek je to vidieť. Keď Vás trápi na celom recepte len ten mastný papier tak potom prepáčte. Teším sa na Vaše kompletné recepty (y)
11daduska
22.2.2014 17:29 | |
+6 -6
Reagovať
vyzerajú veľmi dobre, asi vyskúšam, lebo drahý otravuje a priznám sa ešte som šišky nikdy nerobila :)
11daduska
8.1.2016 18:27 | |
+11 -6
mnam robila som ich velmi dobre :)
Anonymný nick
28.1.2015 12:49 | |
+7 -13
Reagovať
čím ste ich potrela pred tým než ste dali lekvár ?? maslom ? alebo vajíčkom ? :)
Anonymný nick
31.1.2015 16:20 | |
+14 -14
dala som lekvár a kraje potrela vajíčkom
Ms.Mandy
10.9.2015 08:03 | |
+8 -11
Reagovať
Včera som robila šišky a priznám sa že som prvý krát robila kysnuté cesto a nevyšlo mi to :( mám z toho nie šišky a disky, vôbec mi to nenakyslo. prosím ťa povedz mi ako robíš ten kvások? rozrábaš ho v mlieku či všetky suroviny dáš dokopy a urobíš cesto? mlieko aké teplé či studené môže byť? chcela by som ich urobiť ešte raz lebo nemám rada mastné a tieto sú super...
dobruchut.sk
10.9.2015 09:41 | |
+10 -16
kvasnice treba rozdrobit v troche (asi deci-deci a pol) vlazneho mlieka s polievkovou lyzicou cukru, za 10min by mal byt hotovy kvasok. Pripadne skus pouzit susene drozdie, to staci zamiesat spolu so surovinami.
Anonymný nick
26.9.2020 13:32 | |
+3 -4
Reagovať
Super 🤩
Dušan141
20.2.2022 16:02 | |
+0 -0
Reagovať
Prosím vás majú sa šišky pri pečení obraciať ? Ďakujem