Pridať recept
Celkom 76 príspevkov

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Anonymný nick
8.12.2013 22:41 | |
+138 -79
Reagovať
Super recept. Odskúšaný. A od dnes už len tieto medovníčky budeme piecť, naozaj sú mäkké. Ďakujeme.
makome
30.11.2014 08:43 | |
+67 -19
aj ja dakujem a som rada ze sa Vam pacia
Anonymný nick
5.12.2014 22:33 | |
+12 -10
vyskusam, inak som rada, ze tam nie su orechy (y)
Anonymný nick
25.11.2017 14:27 | |
+8 -2
Zdravim Vas. Dakujem za super recept. Cesto pekne odlezalo a pracovala sa snim perfektne. V mojej obycajnej elektrickej rure som ich piekla na 180C a 8 minut. Po vytiahnuti z rury krasne mäkke, po potreti vajickom krasne leskle. Mam pocit ze toto su moje najlepsie medovniky.
antalova.ada
10.12.2013 20:08 | |
+40 -22
Reagovať
naozaj sú perfektné a vôbec nie tvrdé. Ja som do nich pridala trochu vlašských orechov, naozaj môžem odporučiť :-)
Anonymný nick
21.12.2013 09:52 | |
+22 -57
Reagovať
Škoda len, že po vybratí z chladničky je cesto ako betón aj po odstátí po vybratí z nej. Keby sa medovníky robili ihneď po zarobení, iste by bol recept užitočný. Nevkladajte do chladničky. :(
makome
21.12.2013 16:30 | |
+42 -14
cesto sa dava do chladu odlezat,a je jasne ze sa s nim nerobi hned po vybrati z chladnicky ale sa vytahuje bud vecer alebo aspom 4h pred robenim medovnikov co by mala asi kazda gazdinka vediet. :) takze aj ked je cesto tvrde co je po vybrati z chladnicky nomalna vec treba ho vopred vybrat a cesto si zarobit aspom 3 dni pred pecenim,myslela som si ze to bude vediet kazda gazdinka a netreba to tam pisat *503*
jcaplova
29.12.2013 22:33 | |
+46 -12
a to kde si videla robit medovniky hned?ved kazdy medovnik stoji v chldnicke a ke dviem ze budem zajtra piect tak si cesto vytiahnem vecer alebo rano a ja som lepsie medovniky nejedla,su stale makucke aj ked uz maju skoro mesiac,super receptik
Anonymný nick
22.12.2013 16:45 | |
+28 -7
Reagovať
Tento recept mám už odskušaný asi 3 roky a naozaj sú medovníčky mäkke a dobré (y)
Anonymný nick
5.11.2014 17:02 | |
+17 -4
Reagovať
akurát idem dneska skúsiť z pol dávečky už piecť :) tak sa velmo tešííím a som zvedavá na výsledok :)
makome
13.11.2014 20:02 | |
+14 -12
no čo podarili sa?
Anonymný nick
15.11.2014 18:07 | |
+13 -4
Reagovať
Ahoj,prosim ta,to korenie na pernicky je ake?Alebo v akom mnozstve sa dava?dakujem.
makome
20.11.2014 10:28 | |
+15 -5
dávam cely balík, a je to od KOTANYI PERNíčKY
Anonymný nick
26.11.2014 20:53 | |
+12 -28
Reagovať
medovníčky???a kde je pravý MED ???
dobruchut.sk
27.11.2014 14:48 | |
+18 -6
v rozpise surovin
makome
30.11.2014 08:41 | |
+14 -6
ved je pisane med v rospise surovin
Alicqa1607
27.11.2014 00:12 | |
+3 -10
Reagovať
A múka sa dáva hladká 00, alebo T 650? :?
jcaplova
27.11.2014 21:19 | |
+9 -9
a nema sto jendo?ja davam hnedu babicku :/
zuzik1212
28.11.2014 15:33 | |
+5 -7
Reagovať
prosím vás a môžem použiť aj koreninový prípravok na perník ?
makome
30.11.2014 08:42 | |
+10 -5
mne sa ten koreninovy pripravok nepaci, mam radsej korenie pernicky, ale kludne mozete dat podla seba, hoci aj samotnu skoricu a kakao aj to tam ma niekto rad
dado555111
29.11.2014 21:55 | |
+7 -30
Reagovať
mozeme sa s nimi obhadzovat tvrde jak kamen
jcaplova
30.11.2014 08:37 | |
+25 -10
ked nevies piect tvoja chyba , etreba ich nechat dlho v rure mne nikdy nestvrdli
makome
30.11.2014 08:45 | |
+21 -3
no nechali ste ich dlho v rure, toto je recet na skutocne mäkke medovnicky pecieme ich v rodine vyse 30 rokov a nikdy v zivote neboli tvde, ani nikto komu som dala recept ich tvrde nemal, a komentare o tom ze su mäkke skutocne o tom aj svedcia ;)
steffi0071
30.11.2014 16:36 | |
+13 -4
Reagovať
Ahojte....dnes vecer ked mi maly zaspinka chcem davat piect....ak sa mozem opytat na 180° cca ako dlho ich treba piect?dakujem vam za radu....
makome
2.12.2014 17:55 | |
+8 -6
ahoj, ono sa to neda presne povedat ze kolko,kazda rura je ina, pokial budu upecene , ja ked ich vytahujem z rury tak su este trosoku mäkke lebo ked ich nechate dlho vysusia sa a budu tvrde a nikdy nezmäknu, a oni dojdu este na plechu,maly by mat taky zaltisty povrch
Anonymný nick
2.12.2014 19:36 | |
+9 -15
Dobrý večer, chcel by som sa opýtať, že aspoň cca koľko sa cesto pečie, viem, že každá rúra je iná, ale či to je cca 30, alebo 50?
marpo2
2.12.2014 18:13 | |
+20 -8
Reagovať
Chcem sa spytať. Rozvalkáme na 0,5mm alebo na 0,5cm
lenulienka03
2.12.2014 18:50 | |
+3 -1
Reagovať
Cesto je zarobene , a zarobim asi este jedno, zda sa mi malo cesta z 1 davky, ja ich budem potrebovat asi 2-3 davok :) *500*
makome
2.12.2014 19:35 | |
+7 -2
zalezi aj od toho ake velke vormicky použijes, pretoze neviem potom kolko by si mala co su recepty na 400g muky a tu ide az 750 plus ostatne suroviny, a je toho dost ja mám tak 8 plechov , takze radsej si upec a pockaj na vysledok a potom pec :-D
Anonymný nick
2.12.2014 20:02 | |
+5 -9
Reagovať
Dobrý večer, chcel by som sa opýtať, že aspoň cca koľko sa cesto pečie, viem, že každá rúra je iná, ale či to je cca 30, alebo 50?
lenulienka03
2.12.2014 20:31 | |
+5 -5
Reagovať
Koľko minút sa maju piect ???
w_e_w_e
6.12.2014 13:07 | |
+6 -2
ja som piekla prvy okolo 12 min a to uz bolo moc... 2. a 3. plech tak 10 min a potom sledovala trubu aby moc nestmavli, ked su uz tmave, uz budu tvrdsie..chrumkavejsie, ale aj tak chutne! :D ale zalezi asi aj od velkosti formiciek, ja som robila take mensie, na 2 zahryznutia ;)
janulica2
2.12.2014 21:34 | |
+12 -1
Reagovať
ahojte...ja som ich piekla v nedelu a sú stale mäkke...mám ich v sáčku..bez chleba a jablka..piekla som ich 10-12min.... (y)
Anonymný nick
6.12.2014 10:38 | |
+7 -2
Reagovať
Paraaaadaaa, medovnicky ešte v ten den makucke (y)
w_e_w_e
6.12.2014 13:05 | |
+8 -1
Reagovať
Tak prave som dopiekla z pol davky..1. plech - su trosku chrumkavejsie (tym padom tmavsie :P)...a 2. a 3. som uz nechala kratsie a su super, makkucke... zajtra sa pojdem pohrat so zdobenim :) dakujem za receptik :)
cia26
7.12.2014 11:44 | |
+4 -1
Reagovať
To korenie na perničky tam ide cele???.. lebo recepty co som mala doteraz uvadzali len 1 kavovu lyzicku....tak pre istotu sa pytam...lebo je dost velke to korenie....Dakujem za odpoved :)
makome
9.12.2014 19:21 | |
+6 -5
ja davam cely balik mame radi korenejsie, lebo dve lyzicky na 750g muky by bolo bez chuti
Anonymný nick
10.12.2014 10:12 | |
+6 -1
Reagovať
Včera som ich piekla a zatial sú stále mäkké, ďakujem za recept :3 Ešte sa chcem spýtať ako robíte polevu, kolko cukru na jeden bielok. dakujem
makome
5.12.2018 14:36 | |
+1 -0
ved je to tam vsetko napisane v recepte,