DISKUSIA: Sladké volské oká - čokomisky s tvarohovou plnou
Vo vodnom kúpeli roztopíme čokoládu s Cerou. Necháme vychladnúť. Medzitým si poháre / v tvare vajíčka, napr. vínové / vystelieme celofánom. Do pohára nalejeme polotuhú čokoládu a otáčane s pohárom, aby čokoláda stuhla po okrajoch. Dáme do chladničky poriadne stuhnúť. Veľmi opatrne vytiahneme z pohára celofán a stiahneme ho aj z čokolády.
Celkom
2 príspevky
Zoradiť:
od najstarších
| od najnovších
Anonymný nick
Ak chceš naozaj dobrú čokoládu, zabudni na ceru.
Horká čokoláda sa spracúva takto:
Čokoládu pred rozpustením nasekaj na čo najmenšie kúsky.
2 tretiny nasekanej čokolády roztop nad parou (pozor, aby sa para nedostala do hrnca).
Hrniec s čokoládou odstav z pary, prisyp zvyšok čokolády a miešaj kým sa celkom neroztopí.
Čokoláda ostane lesklá a pri dotyku sa hneď nebude lepiť na prsty a roztápať.
Podobné recepty
Ďalšie recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick