Pridať recept
Späť na recept

DISKUSIA: Sladké volské oká - čokomisky s tvarohovou plnou

Vo vodnom kúpeli roztopíme čokoládu s Cerou. Necháme vychladnúť. Medzitým si poháre / v tvare vajíčka, napr. vínové / vystelieme celofánom. Do pohára nalejeme polotuhú čokoládu a otáčane s pohárom, aby čokoláda stuhla po okrajoch. Dáme do chladničky poriadne stuhnúť. Veľmi opatrne vytiahneme z pohára celofán a stiahneme ho aj z čokolády.

Celkom 2 príspevky

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Anonymný nick
23.3.2013 19:26 | |
+3 -2
Reagovať
Ak chceš naozaj dobrú čokoládu, zabudni na ceru. Horká čokoláda sa spracúva takto: Čokoládu pred rozpustením nasekaj na čo najmenšie kúsky. 2 tretiny nasekanej čokolády roztop nad parou (pozor, aby sa para nedostala do hrnca). Hrniec s čokoládou odstav z pary, prisyp zvyšok čokolády a miešaj kým sa celkom neroztopí. Čokoláda ostane lesklá a pri dotyku sa hneď nebude lepiť na prsty a roztápať.
Anonymný nick
29.3.2013 03:57 | |
+2 -1
mne to zase viacej chutí s tou Cerou...a mliečnou polevou! horkú neznášam ale zas niekomu viac chutí tá tmavá :)