Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu jedál bez kysnutia
Recepty bez kysnutia, recepty pre každého kuchára. Chutné recepty online. Recepty bez kysnutia, tipy a triky ako si pochutnať na skvelom jedle.
INGREDIENCIE
500 g
hladkej múky
1 ks
kocka čerstvého droždia 42g
100 ml
oleja
300 ml
vlažného mlieka
2 PL
jemný kryštálový cukor
štipiek
soli
trochu
sody bicarbony
podľa chuti
ovocie
trochu
hrubej múky
trochu
strúhanky
trochu
práškového cukru
trochu
masla alebo Hery
1 balíček
vanilkový cukor ak koláč pečiem so slivkami posypem vanilkovym aj škoricovým cukrom
POSTUP
Z múky, mlieka, oleja, cukru, droždia, sódy bikarbóny a soli si vymiesime cesto. Cesto hneď položíme na vymastený plech a roztlačíme rukami na celé dno. Poukladáme ovocie podľa chuti, posypeme vanilkovým cukrom a mrveničkou, ktorú si pripravíme z múky, strúhanky, cukru a masla. Pečieme približne 25-30 minút pri teplote 180˚C.
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.