Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu jedál bez vajec
INGREDIENCIE
45 g
celozrnná múka pšeničná hladká
45 g
celozrnná múka polohrubá
10 g
vajahit
trochu
kypriaci prášok
1 hrnček
voda
štipiek
soľ
trochu
vanilková aróma
podľa chuti
škorica
1 ks
tvaroh
podľa chuti
stévia
podľa chuti
horká čokoláda
POSTUP
Múky, prášok do pečiva, vajahit, soľ, aromu, škoricu zmiešame a postupne pridávame vodu. Z tohto množstva by malo výjsť 8 stredných palaciniek. Plnku som spravila z tvarohu, stévie a škorice. Vrchy som poliala 90% čokoládou.
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.