Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu jedál s patizónom
INGREDIENCIE
1 ks
patizón
1/2 kg
hladká múka
5 strúčikov
cesnak
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
majoránka
1 ks
vajce
POSTUP
1.
Najprv si očistíme patizón od šupky. Je to dosť náročné, ale celkom sa to podarilo.
2.
Potom ho nakrájame na kúsky a vydlabeme jadierka.
3.
Nastrúhame ho na jemno.
4.
Pridáme soľ, korenie, vajce a premiešame.
5.
Pretlačíme cesnak.
6.
Zasypeme majoránkou a pomiešame.
7.
Nakoniec pridáme múku a vypracujeme redšie cesto, ktoré riedime vodou.
8.
Placky vyprážame na oleji.
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.