Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu rezancov s mäsom
INGREDIENCIE
400 g
široké rezance
trochu
olej
350 g
mleté mäso
1 strúčik
cesnak
70 g
paradajkový pretlak
2 ks
paradajka
podľa chuti
soľ
2 dl
zeleninový vývar
1 ČL
oregano
trochu
petržlenová vňať
100 g
tvrdý syr
POSTUP
1.
Široké rezance si uvaríme vo vriacej vode, potom ich scedíme a necháme odkvapkať. Na panvicu si dáme rozohriať olej, na ktorom opražíme mäso, pridáme pretlačený cesnak, pretlak, nakrájané paradajky, osolíme, podlejeme vývarom a pár minút dusíme.
2.
Ku koncu sa pridá oregano, petržlenová vňať a všetko spolu dobre premiešame. Na tanier dáme rezance, ktoré polejeme mäsovou omáčkou a posypeme strúhaným syrom.
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.