Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu roštenky
INGREDIENCIE
500 g
roštenka
podľa chuti
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
50 g
masť
1 ks
cibuľa
50 ml
vývar
1 konzerva
šampiňóny
1 PL
ostrý kečup
1 strúčik
cesnak
1 PL
hladká múka
150 ml
biele víno
POSTUP
Mäso umyjeme, pokrájame na rezne, osolíme ich, okoreníme a prudko opečieme. Vyberieme ich a vo výpeku speníme nadrobno posekanú cibuľu. Mäso vložíme späť, podlejeme vývarom alebo vodou, pridáme odkvapkané šampiňóny, kečup, rozotretý cesnak a dusíme. Podlievame vínom. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho na misu. Šťavu zaprášime múkou a chvíľku povaríme. Podávame so zemiakovou kašou alebo opekanými zemiakmi.
1 2 3 4 5 ... 8
Vybrali sme pre vás
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.