Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu ruských orechov
INGREDIENCIE
280 g
hladká múka
100 g
práškový cukor
100 g
vlašské orechy
200 g
rastlinný tuk
1 ks
vaječný bielok
3 PL
práškový cukor
1 ks
vajce
150 g
maslo
1 PL
kakao
POSTUP
1.
Zo všetkých surovín vypracujeme nelepivé cesto.
2.
Formičku na oriešky ponoríme do práškového cukru, vtláčame do nej kúsky cesta a vyklopíme na plech. Ak máme dosť formičiek môžeme piecť cesto aj priamo v nich. Dáme piecť.
3.
Do polovice cesta možme nemusíme dať kakao a tak nám potom vznikne taketo cesto.
4.
Spravíme to isté čo aj predtým.
5.
Krém: Zmäknutý rastlinný tuk alebo maslo vymiešame do hladka s práškovým a vanilkovým cukrom. Takto pripraveným krémom spájame oriešky ľubovoľne, je to tak krajšie farebne.
6.
Biele:
7.
Kakaové:
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.