Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu rýchleho koláču
INGREDIENCIE
300 g
polohrubá múka
200 g
práškový cukor
200 ml
olej
4 ks
vajce
2 balíčky
vanilkový cukor
2 cl
sóda bikarbóna
1 pohár
marhuľový kompót
POSTUP
Do väčšej misy dáme 200 g práškového cukru, 200 ml oleja, 4 vajcia, 2 balíčky vanilkového cukru, 2 ČL sódy bikarbóny. Pomocou elektrického šľahača všetko rozmixujeme a zapracujeme aj 300 g polohrubej múky a marhuľový kompót. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a dáme do rúry. Pečieme pri teplote 180 °C asi 25 až 35 minút. Upečený koláč pocukrujeme a nakrájame na kocky.
Vybrali sme pre vás
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...
Plnená kapusta
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
Päť inšpirácií zo sladkej kapusty, ktoré ste už určite pripravovali, pripravujete a pripravovať budete.
Pile of Delicious
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
Základom brownies je kvalitná čokoláda. Do brownies sa používa kvalitná horká čokoláda, najideálnejší obsah kakaa je...