Pridať recept

Recepty na prípravu sacherovej torty

Sacherova torta, recepty pre každého kuchára. Chutné recepty online. Sacherova torta, tipy a triky ako si pochutnať na skvelom jedle.
INGREDIENCIE
125 g
maslo
125 g
cukor
5 ks
vajce
POSTUP
1.
Rozpustíme čokoládu spolu s maslom. Na penu ušľaháme žĺtky s cukrom. Urobíme tuhý sneh z bielkov a soli. Zmiešame múku, prášok do pečiva a škrobovú múčku, pomleté mandle a dreň z vanilkového struku. Spolu so snehom ju zľahka vmiešame do čokoládovo-maslovej hmoty.
2.
Vyhrejeme rúru na 180°C. Maslom potrieme formu a vysypeme ju piškótovou strúhankou. Formu naplníme cestom a budeme piecť ma dolnej priečke približne 45 minút. Necháme tortu ešte 15 minút vo vypnutej rúre.