Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu šalátu z červenej kapusty
INGREDIENCIE
1/2 ks
kapusta červená hlávková
1 ks
cibuľa
1 ks
jablko
1 ks
citrónová šťava
2 PL
olej
1 PL
cukor
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
POSTUP
Kapustu očistíme, nakrájame a asi 5 minút varíme v osolenej vode. Kapustu scedíme a ešte teplú pokvapkáme citrónovou šťavou, necháme vychladnúť. Jablko olúpeme a najemno nakrájame. Cibuľu očistíme, opláchneme a nadrobno nakrájame. Všetky suroviny premiešame s červenou kapustou. Dochutíme olejom, cukrom, soľou a korením. Tento šalát je vhodný ku všetkým druhom pečeného mäsa.
1 2 3 4 5 ... 7
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.