Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu šampiónov
INGREDIENCIE
2 PL
olej
3 strúčiky
cesnak
1 ks
cibuľa
1 ks
mrkva
1 ks
červená paprika
100 ml
vývar
1 PL
oregano
2 PL
petržlenová vňať
šampiňóny
POSTUP
Na 2 PL oleja opečieme nasekanú cibuľu a 3 prelisované strúčiky cesnaku. Po 5 minútach prisypeme 1 postrúhanú mrkvu a 1 nakrájanú červenú papriku. Opekáme 4 minúty a prilejeme 100 ml vývaru. Pridáme 1 PL nasekaného oregana a 2 PL nasekanej petržlenovej vňate. Krátko podusíme a zmesou naplníme šampiňóny. Pečieme pri teplote 200 °C asi 10 minút.
1 2 3 4 5 ... 20
Vybrali sme pre vás
velkonocne vajicka
Video: Ako vyfúknuť veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyfúknuť veľkonočné vajíčka
Veľká noc je predo dvermi a s ňou je tradične spojené zdobenie kraslíc pre šibačov. Zdobíte umelé kraslice alebo dávate...
Viete ako chutí Ázia?
Viete ako chutí Ázia?
Kto ochutnal pravú ázijskú kuchyňu vie, že ponúka širokú paletu chutí a netradičných ingrediencií. Dá sa však ázijská...
Latte
Video: Základné techniky Latte art
Video: Základné techniky Latte art
Čo je vlastne Latte art? Je to spôsob prípravy cappuccina, kde sa pomocou nalievania mlieka do peny cappuccina vytvára...