Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu šampiónov
INGREDIENCIE
2 PL
olej
3 strúčiky
cesnak
1 ks
cibuľa
1 ks
mrkva
1 ks
červená paprika
100 ml
vývar
1 PL
oregano
2 PL
petržlenová vňať
šampiňóny
POSTUP
Na 2 PL oleja opečieme nasekanú cibuľu a 3 prelisované strúčiky cesnaku. Po 5 minútach prisypeme 1 postrúhanú mrkvu a 1 nakrájanú červenú papriku. Opekáme 4 minúty a prilejeme 100 ml vývaru. Pridáme 1 PL nasekaného oregana a 2 PL nasekanej petržlenovej vňate. Krátko podusíme a zmesou naplníme šampiňóny. Pečieme pri teplote 200 °C asi 10 minút.
1 2 3 4 5 ... 17
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...