Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu šampiónov
INGREDIENCIE
2 PL
olej
3 strúčiky
cesnak
1 ks
cibuľa
1 ks
mrkva
1 ks
červená paprika
100 ml
vývar
1 PL
oregano
2 PL
petržlenová vňať
šampiňóny
POSTUP
Na 2 PL oleja opečieme nasekanú cibuľu a 3 prelisované strúčiky cesnaku. Po 5 minútach prisypeme 1 postrúhanú mrkvu a 1 nakrájanú červenú papriku. Opekáme 4 minúty a prilejeme 100 ml vývaru. Pridáme 1 PL nasekaného oregana a 2 PL nasekanej petržlenovej vňate. Krátko podusíme a zmesou naplníme šampiňóny. Pečieme pri teplote 200 °C asi 10 minút.
1 2 3 4 5 ... 20
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...