Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu segedínskeho gulášu
INGREDIENCIE
1 kg
kvasená kapusta
700 g
bravčové pliecko
70 g
masť
3 ks
cibuľa
štipiek
mletá červená paprika
štipiek
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
podľa chuti
vegeta
štipiek
drvená rasca
2 strúčiky
cesnak
500 ml
kyslá smotana
2 PL
hladká múka
POSTUP
Mäso umyjeme, pokrájame na menšie kocky. Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na masti, pridáme mäso, osolíme, okoreníme. Dochutíme paprikou, vegetou, rascou, podlejeme vodou a udusíme. Vo väčšom hrnci uvaríme v 1,5 l vody kapustu. Keď je mäso mäkké, preložíme ho do kapusty. V smotane rozmiešame múku a roztlačený cesnak a za stáleho miešania vlejeme do vriacej vody. Chvíľu povaríme. Podávame s knedľou alebo s chlebom.
Vybrali sme pre vás
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.