Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu slepačieho vývaru
INGREDIENCIE
kura
3 ks
mrkva
1 ks
petržlen
1 ks
pór
1 ks
zeler
soľ
celé čierne korenie
vegeta
rezance
POSTUP
1.
Sliepku naporcujeme, umyjeme a dáme do hrnca. Pridáme očistenú mrkvu, zeler, petržlen, pór a zalejeme vodou.
2.
Varíme na miernom ohni asi 90 minút, aby bol vývar kvalitný. Počas varenia osolíme, pridáme celé čierne korenie a vegetu.
3.
Podávame s rezancami.
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.